RadosnaGęś Opublikowano 18 Czerwca Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca Witajcie 🙂 zapisałam się na prawko A i B i o ile B idzie mi bdb to A 6 h dopiero wyjeździłam a boję się tak że nie umiem rozwinąć prędkości. czy znajdzie się tu ktoś kto chciałby się ze mną spotkać i mnie trochę nauczyć ? Pokazać jak się nie bać, jak to przełamać żeby nie jeździć 10 😕 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 19 Czerwca Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca Wpierw fotka, będzie szybciej A tak poważnie to jakie miasto?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 19 Czerwca Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca no jest Gdańsk w profilu, więc trójmiasto - do boju ;) Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadosnaGęś Opublikowano 19 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca Byłabym przeszczęśliwa bo mi zabraknie godzin na pewno a jak mi ktoś pomoże sam, żeby się przełamać to jest szansa że ogarnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 19 Czerwca Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca ale wiesz co, żeby się dobrze zrozumieć - jazda kogoś kto się uczy na moto do tego przystosowanym (gmole) to co innego niż wsiadanie kogoś kto się uczy na CZYJEŚ moto ;) Ja nie wiem czy znajdziesz chętnych na to żeby Cię wpuścić na swoje moto - to raczej nie. Znjadziesz kogoś kto poradzi, pomoże, ale sprzęt? No to chyba we własnym zakresie.. sorrrki.. ale paciaki przy nauce to norma (stąd gmole na maszynach szkoleniowych) a żaden szanujacy się motocyklista (no, może poza crossowcami ;) ) nie lubi jak mu moto upada.. Także ten.. Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 19 Czerwca Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca A tak poważnie to masz jeszcze troszke godzin do wyjeżdżebia, pogadaj z Instruktorem, powiedz mu co i jak …… moze warto poczekać z tym moto, nic na siłę.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadosnaGęś Opublikowano 19 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 31 minut temu, Buber napisał: ale wiesz co, żeby się dobrze zrozumieć - jazda kogoś kto się uczy na moto do tego przystosowanym (gmole) to co innego niż wsiadanie kogoś kto się uczy na CZYJEŚ moto 😉 Ja nie wiem czy znajdziesz chętnych na to żeby Cię wpuścić na swoje moto - to raczej nie. Znjadziesz kogoś kto poradzi, pomoże, ale sprzęt? No to chyba we własnym zakresie.. sorrrki.. ale paciaki przy nauce to norma (stąd gmole na maszynach szkoleniowych) a żaden szanujacy się motocyklista (no, może poza crossowcami 😉 ) nie lubi jak mu moto upada.. Także ten.. także każdy zaczynał 😉 na początku to może bym Się chętnie spotkała i zobaczyła,pogadała jak ktoś faktycznie się nie boi to może ze mną pojeździć ale nie jeżdżę na razie szybciej niż 15😂 więc raczej nie ucieknę i nie rozbije … i dlatego potrzebuje wsparcia żeby umieć i nie bać się powyżej 15 24 minuty temu, KLAUDIUSZ napisał: A tak poważnie to masz jeszcze troszke godzin do wyjeżdżebia, pogadaj z Instruktorem, powiedz mu co i jak …… moze warto poczekać z tym moto, nic na siłę. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 2 godziny temu, KLAUDIUSZ napisał: Wpierw fotka, będzie szybciej A tak poważnie to jakie miasto? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Masz w profilu 😂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 19 Czerwca Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca No wiesz ….. większość z nas zaczynała jako gnoje małe a to motorynka a to motorower, teraz to skutery jakieś itd ………. ale tak jak pisalem, poczujesz sie pewniej to odkręcisz manetke. Masz troszke godzin, masz Instruktora niech pracuje z Tobą Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadosnaGęś Opublikowano 19 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 7 minut temu, KLAUDIUSZ napisał: No wiesz ….. większość z nas zaczynała jako gnoje małe a to motorynka a to motorower, teraz to skutery jakieś itd ………. ale tak jak pisalem, poczujesz sie pewniej to odkręcisz manetke. Masz troszke godzin, masz Instruktora niech pracuje z Tobą Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Mówi mi no Magda szybciej no dodaj gazu - a ja nie czuję się na tyle pewnie żeby to zrobić. czuję że to wynika z braku wiedzy jak to robić i czy robię to dobrze albo po prostu jestem za stara i mam obawy 😟 mnie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 19 Czerwca Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca To jest wszystko w głowie. Jeżeli potrafisz przyspieszyć samochodem to motong to jest to samo. Tylko że się możesz bać - to zrozumiałe, ale w takim razie po co robić prawko na moto skoro się boisz? Nikt Ci strachu nie "wyłączy", to jest tylko w Twojej głowie. Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadosnaGęś Opublikowano 19 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 3 minuty temu, Buber napisał: To jest wszystko w głowie. Jeżeli potrafisz przyspieszyć samochodem to motong to jest to samo. Tylko że się możesz bać - to zrozumiałe, ale w takim razie po co robić prawko na moto skoro się boisz? Nikt Ci strachu nie "wyłączy", to jest tylko w Twojej głowie. Ponieważ mnie to mega kręci 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taurus 61 Opublikowano 19 Czerwca Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca Godzinę temu, RadosnaGęś napisał: to wynika z braku wiedzy. Powiedziabym to wynika z braku doswiadczenia.Trening czyni mistrza.Nic na sile ,a wszystko bedzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadosnaGęś Opublikowano 19 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 55 minut temu, Taurus 61 napisał: Powiedziabym to wynika z braku doswiadczenia.Trening czyni mistrza.Nic na sile ,a wszystko bedzie dobrze. Musze sie przełamać żeby nie myśleć o tym że mi coś nie idzie tylko że idzie. i potrzebuje właśnie wsparcia kogoś kto jeździ żeby mi mówił mniej kwadratowo nie chodzi mi o to że mam złego instruktora bo tak nie jest - wspaniały człowiek tylko chodzi o to że stopniowo chce opanować różne sytuacje a wiem że presja tylko 20h kursu też naciska i jego i mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 19 Czerwca Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca Czyli musisz więcej pojeździć. Tyle że ja nie dałbym komuś kto się uczy mojego moto ;) (chyba że płacisz za wszystko co połamiesz...) Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadosnaGęś Opublikowano 19 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 32 minuty temu, Buber napisał: Czyli musisz więcej pojeździć. Tyle że ja nie dałbym komuś kto się uczy mojego moto 😉 (chyba że płacisz za wszystko co połamiesz...) No dla mnie to oczywiste że tak tyle że jako laik można mi pewnie wkręcić wszystko ze połamałam 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi