Kao Opublikowano 15 Czerwca Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca Mam pacjenta peugeot metropolis 2020, Po długim postoju oszalał, świeci check miga hamulec kontrolka hamulca i obroty max 2 tyś obr ale skuter i tak nie da rady ruszyć, gdy przytrzymasz kilka sekund na gazie to gaśnie. Czy ktoś wie jak sprawdzić w nim jakieś błędy albo skasować? Szukałem info ale do tego nowego modelu nic nie znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefan Kowalski Opublikowano 15 Czerwca Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca Trzeba podłączyć komputer do złącza obd i odczytać błędy. Lokalizacja złącza https://www.immo-tools.lt/site/files/failai/ASW-NEXT/PEUGEOT_METROPOLIS_400_SMARTKEY_UM.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kao Opublikowano 18 Lipca Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca Dzięki Ci, niestety nie mam kompa do mot9cykli ale udało mi się podłączyć samochodowy i skasować czek ale nic to nie dało, jestem już umowiany w serwisie zobaczymy Ci wymyślą. Kurde gówno, 4 tyś km i problemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi