krzyczmonik Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 czytajac was pomyslalem ze moja cbr600 nie jest oplacalna do inwestycji(tuning)ale lubie ja i moja kobitka tez!!!chcialbym ja podrasowac troszke ale bez ruszania silnika!!!!bo tu niestety(we wloszech )bez certyfikatow tuningowych lepiej nie wyjezdzac na droge!!serwis odpada za drogi! wiec co proponujecie zmienic by dac mu kopa!! [ Dopisane: 14 ]jezeli macie propozycje co do zmian mojej maszynki ot muj [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 11 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 wsadzic silnik od 900ki...:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyczmonik Opublikowano 11 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 miedzy nami sa dowcipnisie [ Dopisane: 14 ]slyszalem ze mozna by bylo pozmieniac zebatki. i wydech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi