aver9814 Opublikowano 9 Czerwca Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca Cześć! Wszedłem w posiadanie pierwszego motocykla, a konkretnie Bartona nakeda 125cc. Do nauki jazdy przydałyby mi się jakieś gmole/crashpady, ogólnie coś co pozwoliłoby zachować motocykl w jednym kawałku przy ewentualnych wywrotkach. Niestety ani na stronie Bartona, ani w żadnym sklepie internetowym, gdzie mógłbym zakupić dedykowane dodatki, nic nie znalazłem. Po kontakcie ze sklepem otrzymałem informację, że producenci nie mają wyposażenia do tego motocykla. I tu pojawia się pytanie do Was... Co teraz? Jeździć bez ochrony motocykla? Wolałbym tego nie robić, łatwiej będzie się skupić na jeździe mając z tyłu głowy "motocykl jest zabezpieczony". Zamiast ciągle spięty przez myśl o konsekwencjach upadku motocykla. Może znacie jakieś kompatybilne gmole/crashpady do tego modelu? Ewentualnie gdzieś złożyć zamówienie na wymiar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 9 Czerwca Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca Nie, nie znamy. Poza tym to iluzja, motocykl nigdy nie jest zabezpieczony, oprocz upadkow ze stania lub przy minimalnych szybkosciach. Popracuj nad zabezpieczeniem siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi