adam87 Opublikowano 3 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2004 no to na 80cc kompletnie sie nie nadajesz. musisz kupic wysoką 125cc jeśli chcesz na prawde poszalec. idz do jakiegos znajomego zeby ci sie dał przejechac wyczynową i wtedy sie zdecydujesz czy ci sie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzidek___ Opublikowano 3 Listopada 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2004 Trzeba jeszcze mieć takiego kolege... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł - PRC Opublikowano 3 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2004 Ej Icea PL niewiem o co Ci chodzi.... Honda MT to raczej nie taki niski motor (a już napewno nie minibike). Wiem bo sam mam (mój wzrost 191cm) i dosięgam. Ale mój kolega (176cm) dosięga nogami ale ledwie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 3 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2004 MT jest bardzo mała, nie mozliwe zeby twoj kolega 176 nie dosięgał. moj kolega dostal taki motorower w wieku 12 lat i słabo dosięgał, ale ja jak mialem 13 lat juz spokojnie na tym dosięgałem majac 165 wzrostu.a dla początkującego polecam :arrow: http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=34283471 :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 3 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2004 a dla początkującego polecam http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=34283471 Wydaje mi sie , że może być za słabe do jazdy w terenie. :P Miałem MT 80 i niziutka była i wogle taka mała gabarytowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł - PRC Opublikowano 3 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2004 Co jak co może i Honda MT nie jest gabarytowo zbyt wielka, ale napewno jest wysoka. A przynajmniej ma duży prześwit. Ja mam 191 cm wzrostu i na zdjęciu widaj jaka Honda jest wysoka. Prześwit oceniam tak na ok. 40cm. Niejestem wstanie tego dziś zweryfikować, bo do garażu mam dość daleko, a jutro nieciekawie w szkole. Ale jutro sie nieopre i musze pojeździć, to i zmierze. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 3 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2004 to zdjęcie to jakis fotomontaż :Pja jak jechalem na stojąco na husqvarnie obok mojego kolegi który siedzial na mt 50 to jego głowa byla na wysokości mojego biodra :P mysle ze mt ma nie wiecej niz 800mm wysokosc siodła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 3 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2004 Lat to ja mam troche więcej jak 12 bo już prawie 16. I mam blisko 190cm wzrostu także na mini motorku to ja siedząc dotykam ziemi kolanami Z wagą motoru też chyba sobie poradzę bo chuchro nie jestem. Sorry - zgadywalem :mrgreen: Chyba nie mowimy o tej samej MT. Mialem Honde MB i jezdzilem na MT ... malenstwa :P . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 3 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2004 MT sa małe na maxa chyba że kolega ma jakieś podwyższenia albo zawieche od mtxsa? co? przyznaj sie :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 3 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2004 Z tego co sie orientuje. Jakis czas temu widzialem MT z 96 czy 98 r. [!]Byly faktycznie troche wyzsze od dziadkow :mrgreen: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł - PRC Opublikowano 3 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2004 No cóż seryjny egzemplarz to, to na pewno nie jest. :P Koła są (chyba) od MB podobnie jak i tarczowy hamulec przedni. No a w seryjnym zawieszeniu na pewno nie było miejsca na zacisk do tarczówki. No cóż możliwe, że faktycznie przednie zawieszenie jest z MTX-a. Pozdrawiam i do zobaczenia w terenie. P.S. Adam87 to niejest fotomontaż. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 3 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2004 A nie wiesz jak to jest przypadkiem z tymi modelami z ok. 96r. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł - PRC Opublikowano 3 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2004 Mój jest rocznik 1989 (stare ale jare). Jak dla mnie trochę dziwne, że Honda MT miałaby być dłużej produkowana od MTX-a, którego konstrukcja wydaje mi się trochę nowsza. No ale moge się mylić. Sam widziałem kiedyś takie ogłoszenie, wydało mi się troche podejżane - może ktoś zmieniał dane w papierach. Z drugiej strony brakuje w ofercie Hondy małego enduro (niemówie tu o CRF50). Pozdrawiam P.S.Wracając do tematu to ja poleciłbym Yamahe DT80 lub Honde MTX80 oczywiście zarejestrowane na motorower.Miałem okazje jeździć zblokowaną DT80 jak na taką pojemność to chodzi bardzo ładnie. Z drugiej strony MTX jest tańszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 3 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2004 Jak dla mnie trochę dziwne, że Honda MT miałaby być dłużej produkowana od MTX-a, którego konstrukcja wydaje mi się trochę nowszaMT produkowali dłużej od MTXa bo zamiast MTX zrrobili CRM.MT do konca produkcji nie miały tarczy wiec przód napewno ni jest orginalny. Koła od MB sa aluminiowe bez szprych( na fotce nie widać wiec eni wiem czy to takie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł - PRC Opublikowano 4 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2004 Dziś się końcu zmobilizowałem i dotarłem do garażu:900 mm wysokość siodła410 mm prześwit między ziemią a silnikiem. Pozdrawiam P.S.Koła są na 100% od MB (odlewy alu). Szkoda wolałbym szprychowe. Ale jak parę czynników pozwoli to w przyszłym sezonie zmieniam na MTX-a 80. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi