adamczycha99 Posted June 4, 2024 Share Posted June 4, 2024 Prowadzę skup aut i motocykli, oferując konkurencyjne ceny i szybką, profesjonalną obsługę. Jeśli posiadasz używany samochód lub motocykl i zastanawiasz się, co z nim zrobić, to dobrze trafiłeś! Niezależnie od marki, modelu czy stanu technicznego - jestem gotowy do negocjacji i zapewniam uczciwą wycenę. https://skupautdolnoslaskie.pl/ (strona ukierunkowana na auta, ale normalnie skupuje motory) Dlaczego warto skorzystać z mojej oferty? Szybka i Bezpieczna Transakcja: Dbam o to, aby cały proces sprzedaży przebiegał sprawnie i bez żadnych kłopotów. Zajmuję się wszystkimi formalnościami, abyś mógł spokojnie pozbyć się pojazdu. Sprawiedliwa Wycena: Cenimy Twój czas i wysiłek, dlatego oferujemy atrakcyjne stawki za Twój samochód czy motocykl. Nasze wyceny są uczciwe i oparte na rzetelnej analizie rynku. Bezpieczne Płatności: Gwarantujemy terminową wypłatę uzgodnionej kwoty w dogodnej formie płatności. Profesjonalne Doradztwo: Potrzebujesz porady lub dodatkowych informacji? Chętnie udzielę Ci fachowej pomocy i odpowiem na wszystkie pytania związane z procesem sprzedaży. Nie zwlekaj! Skontaktuj się ze mną już dziś, aby uzyskać darmową wycenę swojego pojazdu i pozbyć się zbędnego stresu związanego ze sprzedażą. Zapraszam do kontaktu poprzez wiadomość prywatną lub telefon. Gotowy jestem do negocjacji i elastyczny w ustalaniu warunków! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piasek80 Posted June 6, 2024 Share Posted June 6, 2024 (edited) No to jedziemy z koksem: Peugeot 308 kombi, 2010r, silnik 1.6 vti 120KM (nie THP), do wymiany rozrząd - pali się CHECK, wywala błąd braku synchronizacji ale pali i jeździ. 260 tys km przebiegu, zarejestrowany w PL, ubezpieczony. Klima, duża nawigacja, opony kiepskie ile dajesz ? Tak to wygląda Edited June 6, 2024 by Piasek80 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts