rebel Opublikowano 29 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2004 ZOMB jak nie dasz jak dasz !!!!!!!!! ;) Bierz stary i w miasto !!!!!!. ;) Niech moc będzie z Tobą !!! :twisted:POZDRO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kichacz Opublikowano 14 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2004 bandzior 1200 świetnie nadaje sie na streeta ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 14 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2004 Wlasnie Zomb,kupiles juz tego b12???A moze cos innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zomb Opublikowano 15 Listopada 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2004 Witam No i lipa ,bede jednak czekal do wiosny,bo musze przeznaczyc pieniadze na interesa,mam nadzieje ze wszytko bedzie dobrze i zaraz na wiosne sobie sprawie.Tylko tak do konca niewiem co to bedzie czy B12 czy Sevenfifty W kazdym razie bardzo Wam dziekuje za pomoc. Pozdroo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zooq Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Kuba widzę, że mamy bardzo podobne gusta :P mnie też chodzą po głowie te sprzęty i kieeedyś jak będę XJ sprzedawał to napewno o nich pomyślę. ja jeszcze, w bardziej odległej przyszłości :P , dorzucę do nich XJR1300, niekoniecznie zaraz po XJcie. może nad nią pomyśl? czy owiewka jest niezbędna? :Ppzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zomb Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Witam No ja niestety musialem z braku kasy odpuscic sobie tego Bandyte,a szkoda wielka :P Teraz staram sie uzbierac kase na CB750 i mamnadzieje ze sie uda.Pieniazki musialem zainwestowac w interesa,jak narazie sie nie wrocilo :P Pozdrawiam i zycze szybkiego zakupu moto :P PS A Xjte tez bardzo milo wspominam :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nika Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Po XJ pierwsza sprawa jest zawieszenie i sztywność całego motocykla.nie no cycki opadają :lol: w bandicie zawiecho niewiele lepsze niz w xj , przod wymiana spreżyn i oleju odrazu a do tylu skrecić na maxa albo wsadzić cos z gsxr i wtedy b :lol: bedzie coś z tego....b12 w standardzie jest poprostu zwyklym nakedem o ogromnym momencie z możliwościa zamatowania zacisków z hayaby :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi