wieczny student Opublikowano 28 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2004 mam takie zapytanko : czy jest jakaś grupka posiadaczy ruskich boxerów w wawie + bliskie okolice, do której możnaby dołączyć?? jakies przejazdy, wyprawy w teren... jesteście tu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 29 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2004 jesteśmy :!: :!: :!:Mieszkam co prawda w Siedlcach, ale wyprawy ruskami zawsze można zorganizować moje 3 kółka to MW 750 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 29 Października 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2004 hehe ;) byłem w siedlcach, a dokładnie w stoku lackim, po części do remontu urala. macie tam niezłe zaplecze jeżeli chodzi o tego typu motory!! widziałem chyba z 15 8O sztuk do remontu i dwa odpicowane cuda na sprzedaż - kaśke i emke. no ale co do tematu to piszesz w swoim imieniu czy w imieniu grupy rajdersów, którzy niejedną wyprawe w las przeżyli ;-)?? co prawda to kawałek drogi z wawy (dla mnie i mojego portfela) ale czemu nie?? moze jak bedzie kiedy i za co to z chęcią dołącze do Was ("Was", bo jednak myślę ze w okolicy siedlec znasz pewnie jeszcze paru zapaleńców ;-) ). jak na razie to opracowuję plan wyprawy na Lisa do białobrzegów. trza sie nacieszyć pogodą, bo niedługo kolokwia bedą :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 5 Listopada 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2004 to co?? dwóch nas jest tylko?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dr.Big Opublikowano 5 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2004 Znam kilka osob z Wawy jezdzacych zaprzegami, z tego co wiem nie zagladaja tu na forum. Co nie znaczy ze jezdza nimi na codzien, raczej sa wyciagane "od swieta". Np. wiosna planujemy wypad w Bory Tucholskie. A latem tez sie skleci jakis wyjazd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POL-13 Opublikowano 5 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2004 Cześć.W Piotrkowie Tryb. z 8 zaprzęgów systematycznie jeżdzi w teren.Ale to z W-w kawałek a dla mnie jeszcze dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi