Skocz do zawartości

Czy zamiana F2 na VFR ma sens ??

Rekomendowane odpowiedzi

Skonczcie ta glupia polemike :mrgreen: Cebra Szwagra dobrze ciagnie, a bedzie jeszcze lepiej, jak zmieni zuzyte tarcze sprzeglowe, o ktorych wszyscy zapomnieli wspomniec, lacznie z wlascicielem :mrgreen:

Moim zdaniem to zdecydowanie za późno...człowiek się już przyzwyczaił do ciągnących od dołu V-ek

to juz druga strona medalu... ;) :mrgreen:

to zalezy do czego ma motockl byc...jak do ganiania po miescie i winklach to cbr jak na trase to vfr i sprawa jasna...

a tak przy okazji motocykle mniejszej pojemnosci lepiej sie klada w winke? np czy mozliwe jest wydymac r1 na rs125? niechodzi o moc i predkosc ale o winkle...jakto jest? mniejsze sa lzejsze wiec powinno byc lepiej na winkach...

a tak przy okazji motocykle mniejszej pojemnosci lepiej sie klada w winke? np czy mozliwe jest wydymac r1 na rs125? niechodzi o moc i predkosc ale o winkle...jakto jest? mniejsze sa lzejsze wiec powinno byc lepiej na winkach...

To zależy raczej od typu motocykla. VFR jest bardziej turystyczna i na torze lub ostrych winklach może gorzej sobie radzić. Przejechałem się tą VFR'ką i o ile mam być szczery to ona przyspiesza "bezpłciowo". W CBR'ce czeka się na ten moment w którym moto dostaje kopa i odjeżdża, na VFR sie tego momentu nie doczekałem. Nie twierdze że to wada, ale mi więcej radości sprawia jazda na moim maleństwie ;) To tyle jeśli chodzi o moje sppostrzeżenia co do VFR. Pozdrawiam wszystkich posiadaczy CBR, VFR oraz wszelkiej maście jednośladów które dają nam tyle radości.