MłodyVFR Opublikowano 29 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2004 Skonczcie ta glupia polemike :mrgreen: Cebra Szwagra dobrze ciagnie, a bedzie jeszcze lepiej, jak zmieni zuzyte tarcze sprzeglowe, o ktorych wszyscy zapomnieli wspomniec, lacznie z wlascicielem :mrgreen:Moim zdaniem to zdecydowanie za późno...człowiek się już przyzwyczaił do ciągnących od dołu V-ek to juz druga strona medalu... ;) :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dgree Opublikowano 29 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2004 to zalezy do czego ma motockl byc...jak do ganiania po miescie i winklach to cbr jak na trase to vfr i sprawa jasna... a tak przy okazji motocykle mniejszej pojemnosci lepiej sie klada w winke? np czy mozliwe jest wydymac r1 na rs125? niechodzi o moc i predkosc ale o winkle...jakto jest? mniejsze sa lzejsze wiec powinno byc lepiej na winkach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielos Opublikowano 29 Października 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2004 a tak przy okazji motocykle mniejszej pojemnosci lepiej sie klada w winke? np czy mozliwe jest wydymac r1 na rs125? niechodzi o moc i predkosc ale o winkle...jakto jest? mniejsze sa lzejsze wiec powinno byc lepiej na winkach...To zależy raczej od typu motocykla. VFR jest bardziej turystyczna i na torze lub ostrych winklach może gorzej sobie radzić. Przejechałem się tą VFR'ką i o ile mam być szczery to ona przyspiesza "bezpłciowo". W CBR'ce czeka się na ten moment w którym moto dostaje kopa i odjeżdża, na VFR sie tego momentu nie doczekałem. Nie twierdze że to wada, ale mi więcej radości sprawia jazda na moim maleństwie ;) To tyle jeśli chodzi o moje sppostrzeżenia co do VFR. Pozdrawiam wszystkich posiadaczy CBR, VFR oraz wszelkiej maście jednośladów które dają nam tyle radości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi