Adam12345 Opublikowano 15 Stycznia Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia Witam, mam pytanie jak odblokować motorower z silnikiem 139 fmb ? Motorower rozpędza się tylko do 45 km/h i kreci sie tylko do 7 tysięcy a na necie są filmiki jak się kreci do 10.5 Niby wymieniłem na moduł "odblokowany" chociaż nie wiem czy on jest taki odblokowany bo kosztował mnie tylko 10 złotych Proszę o pomoc czy to jednak wina złego moduł czy oco tutaj chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuK444Sz Opublikowano 21 Stycznia Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia Co to za motorower? Gaźnik, gaźnik elektroniczny, wtrysk? W tej pierwszej opcji moduł zapłonowy ma za zadanie ograniczenie prędkości obrotowej silnika do takiej, żeby na ostatnim biegu prędkość maksymalna oscylowała przy 45 km/h. Zmiana na odblokowany egzemplarz znosi limit i silnik kręci się wyżej. Cytuj Pozdrawiam, LuK444Sz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonaszko Opublikowano 22 Stycznia Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia Ale po co drążyć? motorower, to motorower i ...uj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi