parabolic Opublikowano 24 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2004 Witam :buttrock: mam mały problem mam na oku w dobrym stanie charta 210 z 89 r lecz nie ma cylindra i głowicy . Ile Może kosztować cylinder oryg..49.9 cm3 głowica +tłok. :?: :?: :?: :?: :?: Z góry dziękuje !!! :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bebok Opublikowano 24 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2004 Witam Nie wiem ile co kosztuje do charta ale do ogara tak stały ceny kiedy wymieniałem w swoim: cylinder 60-65 złgłowica 20-25 złtłok ok 11 złpierścionki gorsze/lepsze ok 1,5/3 złsworzeń/zabezpieczenie ok 3/1,5 Wszystko nowe of course :P , ceny chyba będą porównywalne. Zależy też od sklepu, kiedy kupowałem do swojego w 2 różnych sklepach ceny cylindra i głowicy były różne o 5 zł. Pozdro :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżawa50 Opublikowano 24 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2004 cylinder do charta 150 zł a głowica..40 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bebok Opublikowano 24 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2004 cylinder do charta 150 zł a głowica..40 zł Upssss 8O To żek sie pomylik...Ceny jednak nieporównywalne, sorry za wprowadzenie w błąd :buttrock: Pozdro :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 12 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2004 Ja dałem za cylinder nowy z Ag-Motu + tłok, pierścienie, sworzeń równe 120 zł. Ale na twoim miejscu zainwestował bym raczej w orginalnie chartoski cylinder po szlifie co kosztuje gdzieś 90zł, bo te nowe cylindry co teraz produkuja to szkoda gadać.. zreszta poczytaj http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.php?t=19885 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi