Markh64 Opublikowano 15 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 witam mam problem nie wiem jaki wezyk podlaczyc do gaznika to chyba jakies podcisnie nic nie moge znalezdz diagramu mam 4 wezyki jeden pewny z baku ze nie drugi z pompy serwa hamulcowego i dwa z tej puszki pozdrawiam B58B5E77-6822-4B8D-90F7-232AC4328414.heic 8C4C2240-1B61-4177-B73E-128D30DA9C37.heic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonaszko Opublikowano 15 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 Gaźniki, powiadasz... to nie wiem...Wysłane z mojego Infinix X666B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefan Kowalski Opublikowano 15 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 (edytowane) Niewiele widać na tych zdjęciach. Co się stało że te węże spadły? Zazwyczaj wężyki są tak ukształtowanie że nie pasują w inne miejsce, raczej nie ma możliwości aby pomylić cienki wężyk podcisnieniowy który wchodzi na króciec podciśnienia w korpusie przepustnicy z ciśnieniowym przewodem z pompy paliwa, który jest grubszy i zakończony złączem. W silnikach na wtrysku podciśnienia zazwyczaj są połączone z zaworem odpowietrzenia zbiornika paliwa i z map sensorem jeśli wystepuje. Najczęściej kranik też ma swoje podciśnienie. Naprawdę luźne wężyki pasują w kilka miejsc? Edytowane 15 Października 2023 przez Stefan Kowalski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markh64 Opublikowano 15 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 z tego urzadzenie wychodza 3 jeden do baku i dwa wlasnie tam mam problem jeden prawdopodobnie idzie do lewego gaznika i nie wiem ktury a bylo tak ze nie byl zalozony spadl nie wiem kiedy moze przy siaganiu plastyku ten schemat widzialem ale nigdzie ma gdzie on idzie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefan Kowalski Opublikowano 15 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 Jeśli to nie pomoże to zrób zdjęcia z obu stron tych wężyków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonaszko Opublikowano 17 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2023 Ale o czym wy rozmawiacie? Ten model ma wtrysk a nie żadne gazniki. Jak można czymś jeździć i tego nie wiedzieć? Jak kolega będzie wiedział co ma, to polecam bmwstore.pl tam po vinie moto, znajdzie fiszki i się dowie od czego ma te wężykiem. Nie chcę koledze psuć przyjnosci edukacji więc ba tum skoncze swoją podpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markh64 Opublikowano 17 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2023 napisalem gaznik nie wiem jak fachwo napisac mialem napisac nie wiem kturen wezyk idzie do wtrysku dopiero bym dostal fachowo edukacyjna odpowiedz dostalem odpowiedz jaki wezyk idzie tam idzie z gory z filtra dziekuje za edukacje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszK30 Opublikowano 23 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2023 bmwstore Cytuj Mechanika Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi