honda1200 Opublikowano 20 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2023 witam! Potrzebne mi są nakrętki zatopione w gumie i wkręty do nich które mocują reflektor w lampie w HD Road king z 2002r. Jak się to nazywa? Mi sparciały prawie wszystkie, nakrętki powylatywały. Zostały tylko trzy i to też w stanie rozkładu. Może ktoś wie gdzie można dostać? Pisałem do "PARTS" ale nie odpisują. Chcę jeszcze kupić pomarańczowe szkiełka do kierunków. pozdro - Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefan Kowalski Opublikowano 20 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2023 Wkręty czy śruby? Szukaj z hasłem wibroizolator m6 m8 czy jaki tam gwint potrzebujesz. Występują w wersji z gwintem wewntrznym, zewnętrznym i mieszanym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
honda1200 Opublikowano 21 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2023 Witam! Sróbki calowe. To tak jak piszesz "wibroizolatory" o kalibrze 0,132", długość całkowita śróbki to: 0,793", metryczne to: kaliber 2,91 mm i długość 20 mm. Nakrętka jest okrągła zatopiona w gumie o kształcie kwadratu. Od kiedy napisałeś odpowiedź szukałem w paru sklepach, wszędzie są okrągłe i w kalibrze metrycznym od M6 w górę. Chyba rzeba pokupić w sklepie Harleya i zapłacić po 50zł od sztuki, a jest ich 7 lub 8. Dzięki za odpowiedź - pozdro - Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefan Kowalski Opublikowano 21 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2023 Są dostępne z gwintem M3. https://www.nobshop.pl/wibroizolator-damper-m3-gumowy-amortyzator-do-fc-antywibracyjny-p-1488.html https://www.ebmia.pl/wibroizolatory-dva3-otwory-gwintowane-nieprzelotowe/82703-wibroizolator-dva3-8-8-m3-55-otwory-gwintowane-nieprzelotowe.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi