ciksejk Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Witam Jak wygląda sytuacja z rejestracją motoru w takich okolicznościach. Kupiłem motor, mam dokument potwierdzający (tylko i wyłącznie ten) , że jest moją własnością. Motocykl wyszedł z fabryki z uprawnieniami dopuszczającymi do jazdy po drogach publicznych lecz cały szkopuł w tym, że nie mam tych papierów. Nie jestem pierwszym właścicielem. Jeżdżę nim tylko po torze, który jest w okolicy ale chciałbym, żeby był zarejestrowany. Czy jest możliwość wyrobienia takowego dokumentu, żeby dało się go zarejestrować. Motocykl: Husqvarna TE 450 2009r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Administrator Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Chyba trzeba uderzyć do importera po świadectwo homologacji. Nie wiem do końca jak to jest reraz, gdy zniknął wymóg kart pojazdu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi