Wkarol Opublikowano 3 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2023 Witam Mam problem ponieważ wczoraj zakupiłem kierunkowskazy 3 w 1 Niestety podłączenie ich mnie przerosło , Z góry zaznaczam ze Wgl się na tym nie znam . Zakupiłem kierunkowskazy jak am1443 które posiadają kabelki w kolorach czerwony żółty czarny szary , Mógłby mi ktoś rozpisać który jest od czego ? Następnie w motocyklu posiadam kable do kierunkowskazów w kolorze zielony brązowy oraz zielony pomarańczowy , Po paru próbach podłączenia w motocyklu wyskoczyła ikonka check engine , Kierunkowskazy nie działają nawet te stare po podłączeniu , Mam podejrzenie ze przerywacz kierunkowskazów został uszkodzony . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonaszko Opublikowano 3 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2023 A do czego je podlaczałeś bo jak do Ursusa 360 to raczej nie podejdą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefan Kowalski Opublikowano 3 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2023 A czy do kierunkowskazów producent dołączył jakiś schemat? Chyba jakiś powinien być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi