barware Opublikowano 29 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2023 Witam, Mam Kawasaki z750 z 2012r., chcialbym do niego zakupić przednie żarówki ledowe, ponieważ postojowki mam ledowe i wkurza mnie ta żółta poświata od przednich w porównaniu do postojowych. Wie ktos jakie żarówki ledowe będą pasować do mojej Zeteczki ? Poniżej podsyłam o jaką barwę światła mniej więcej mi chodzi. Pozdro : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonaszko Opublikowano 30 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2023 Wg prawa, to żadne. Jak jest szkło gładkie, to można próbować coś dobrać ale jaki będzie efekt to też trudno powiedziec. Będzie widać snop światła czy też może będą oświetlać drogę? A może jedno i drugie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi