leszekrzep Opublikowano 31 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2023 Jakiś czas temu zakupiłem kask z zestawem bluetooth Bt-12 wireless earphone. Nie wiem jak to zrobiłem, ale nagle język sluchawki zmienił się na chiński. Do tej pory był to angielski. Czy posiada ktoś może instrukcję obsługi lub wie jak zmienić język? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilofazer95 Opublikowano 8 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2024 Miałem to samo. Ale drażniące to było :D. Klikasz 2 razy klawisz od włączania i potem raz klawisz zwiększania głośności i przeskakuje o jeden język. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bozoo Opublikowano 11 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2024 Odesłałem chinola. Nie zniosłem, za całokształt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi