David95 Posted May 2, 2023 Share Posted May 2, 2023 (edited) Siemanko✌️ Uprzedzając niektóre odpowiedzi, wiem ze podobne tematy przewijały się juz na forach, przeczytałem dziesiątki postów o DL-ach, Varadero czy GSach, ale celuję w nieco inną kategorię. Mam 197cm wzrostu, waga 105-110kg i mam raczej postawną posturę niż brzuszek piwny, co jest ważne, bo na przykład yamaha R6 wygląda pode mną śmiesznie Szukam dla siebie sportowego turystyka który pozwoli mi opanować jazdę, jestem w trakcie robienia prawa jazdy kat A, więc nie chcę od razu wsiadać na litra typu blackbird, thunder, hayka czy inne maszyny o sporej mocy, więc przed zakupem i wyjazdem w Polskę po moto chcę się doradzić czy warto celować w motocykle poniżej (czy przy moich gabarytach szacunkowo da się na nich wygodnie złożyć i przejechać kilkaset kilometrów bez paraliżu od pasa w dół, a jestem pewien że istnieją ludzie z podobnymi dylematami) Tak się przedstawia lista motocykli - Suzuki gsx650F jako faworyt - gsx 600f/750f - yamaha xj6 diversion - honda vfr 800 vtec - honda cbf 600s / cbr600f4i - ninja 650r - yamaha yzf600r Budżet to max 13-15 tys Liczę na Wasze podpowiedzi ludziska ❤️ Jestem również otwarty na sugestie, może ktoś zasugeruje coś ciekawego ✌️ Edited May 2, 2023 by David95 Wkradł się Błąd ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cygaret Posted May 2, 2023 Share Posted May 2, 2023 Myślę, że dobrze myślisz. Bandyta z owiewką to jest to. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts