Greedo Opublikowano 21 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2004 Ostatnio tj dzisiaj MZ po jakis kilkuset metrach jazdy zaczela gasnac, jak odkrece na max gaz na chwile wejdzie na obroty, ale tylko po odkreceniu manetki na opor niemalże. W czasie jazdy jest tak, ze po uruchomieniu jade kilkaset metrów i zaczynaja sie te wlasnie problemy. Co zaczac sprawdzac? Bo wykluczam takie pierdoły jak zapchany kranik Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobczok Opublikowano 22 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2004 Zacznij od swiecy! mialem podobne objawy jak mi sie swieca schrzanila. Przeczyszczenie gaznika tez nie zaszkodzi... :) moze zawor plywakowy sie zapchal i za wolno paliwo splywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 22 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2004 Mialem podobne problemy w mojej MZ 150 najpierw wskakiwala jak glupia na obroty jak sie rozgrzalaWymienilem swiecie.To juz moto nie wchodzi na obroty ale nie trzyma wolnychRozkrecilem gaznik ale nic to nie dalo bo ani plywaka sie nie dalo wyjac bo ta zawleczka ktora go trzyma nie chce w zaden sposob poscic a po drugie sruba od mieszanki paliwowej jest zjechana i nie da sie jej wykrecic No to sie wkurzylem jeszcze bardziej i za 180 zl kupilem nowy gaznik w hurtowni Dzisiaj go bede zakladal wiec trzymajcie kciuki :) Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawello Opublikowano 22 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2004 Witam, miałem przypadek ,że motor po rozgrzaniu gasł jak puszczałem gaz. Okazalo się, że tłoczek ssania przepuszczał i jechałem tak jakby na ssaniu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi