Lanser Opublikowano 21 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2023 (edytowane) Witam wszystkich mam problem z xt 600 3tb jest po szlifie oraz planie głowicy jak zakręci pali dobrze ale ma problem przeżucić kompresję rozrusznik nowy kupiłem i dalej tosamo podawałem prąd na rozrusznik i też nie pomaga chciałem zapytać czy nie powinna mieć jakiegoś dekompresatora z góry dziękuje za odpowiedź Edytowane 21 Lutego 2023 przez Lanser Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 21 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2023 Stare wersje miały deko, potem elektryki już nie...może rozrusznik wymaga przeglądu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanser Opublikowano 22 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2023 Jak pisałem jest nowy ale wczoraj rozebrałem i nie ten skok zemba załozyłem stara zębatke i muszę sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi