Gość spps Opublikowano 21 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2004 Przeczytałem posty w których radzicie gdzie i w jaki sposób kupić motocykl, i na co zwracać uwagę przy zakupie :) , A czy ktoś mógłby doradzić jaki motocykl najbardziej nadaje się dla zupełnie początkującego kierowcy? I ile kasy trzeba przygotować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wicher Opublikowano 21 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2004 Witam!!! Temat ten był już kilka-kilkanaście razy poruszany. Jezeli trochę sie postarasz i zagłłębisz się w nieco bardziej archiwalne posty tego forum, to z pewnością znajdziesz odpowiedź na nurtujące Cię pytanie :) Pozdrawiam ;) Cytuj Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 21 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2004 Dokładnie tak jak napisał Wujek - temat był (i to chyba nie jeden)Musisz też określić jaki typ moto Cię interesuje (enduro, turystyk, chopper) bo to chyba punkt wyjścia do zakupu moto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość spps Opublikowano 21 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2004 Macie rację, przepraszam że rozpocząłem znów taki temat ale nie zwróciłem uwagi ;) że jest tu do przeglądnięcia aż 64 strony postów Następnym razem dobrze przeglądnę forum zanim coś napiszę :) A co do motocykla to po lekturze archiwalnych postów jeśli miałbym nadal jakieś pytania napewno dam znaćPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi