loyaw Opublikowano 24 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2023 Witam mam problem z moją Hondą,ostatnio jakoś z dnia na dzień nie chciała odpalać ze startera i zaczęło ciągle świecić się światło stop. Posprawdzałem kable ale wszystko wydaje się okej. Wymieniłem przekaźnik rozrusznika ale nadal świeci się światło stopu. Macie może jakieś pomysły co może jej dolegać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefan Kowalski Opublikowano 24 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2023 Przekaźnik rozrusznika zazwyczaj nie jest połączony ze światłem stop, raczej z rozrusznikiem. Rozważałeś sprawdzenie czujnika stopu przy dźwigni hamulca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 25 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2023 Hamulca recznego i noznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszK30 Opublikowano 29 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2023 wyczep przewód z jednego z tych czujników i od razu dowiesz się który szwankuje Cytuj Mechanika Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi