Quantico Opublikowano 23 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2022 (edytowane) Witam ma ktoś może wiedzę jaki idzie oryginalnie rozrusznik do Derbi gpr 50nude bo ja kupiłem jakiś,mam silnik po złożeniu nowy i jak wkręcę świece to wybija bendix i nie obróci magnetem,po wykręceniu świecy kręci,pytanie może być za słaby, pozdrawiam Edytowane 23 Grudnia 2022 przez Quantico Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilBar Opublikowano 22 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2023 Może coś źle poskręcałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2023 albo rozrusznik , albo akumulator , albo masa , z kompresją zawsze ma ciężej Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi