motif Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 nie za zimno jeszcze? może ktoś chętny na tygodniową wycieczkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy76 Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Czy zimno? To zależy gdzie. Ale spodziewać się możesz chłodnych nocy i mgły. Takiej prawdziwej. Tak, że ze wszystkiego się leje. Cytuj pis(s) off🦆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motif Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2022 3 hours ago, lysy76 said: Czy zimno? To zależy gdzie. Ale spodziewać się możesz chłodnych nocy i mgły. Takiej prawdziwej. Tak, że ze wszystkiego się leje. czyli ciepły namiot wsiąść 🙂 planuje TET zrobić więc raczej na dziko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy76 Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Raczej szybkoschnący 🙂. Wrzosy już kwitną. Sztywny ten Twój TET? Bo parę ciekawych muzeów mogę polecić. Tyle, że pół dnia masz wyjęte. Cytuj pis(s) off🦆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motif Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2022 4 hours ago, lysy76 said: Raczej szybkoschnący 🙂. Wrzosy już kwitną. Sztywny ten Twój TET? Bo parę ciekawych muzeów mogę polecić. Tyle, że pół dnia masz wyjęte. dzięki, ale zwiedzanie miast itp mnie nie interesuje, tylko natura 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy76 Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2022 To nie miasta. Zadupia interioru. Dla fanów techniki obowiązkowy zestaw. Wrzesień mi nie pasi. Ale poszwedałbym się od Motali do Åre. Cytuj pis(s) off🦆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi