Anarch Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2005 grrrrrrrwrocilem z garazu, siedzialem przy cz pare godzin, sciagalem glowice, w zyciu tyle nagaru w jednym miejscu nie widzialem, ktos tam chyba od dobrych kilku lat nie zagladal (pewnie z 10 lub wiecej), jak odkrecalem sruby na filtrze powietrza to strzelaly (!) z nieruszania. Ludzie sami sobie mixol pijcie, a nie wlewajcie do maszyn ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_albert Opublikowano 1 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2005 ja popieram przedmowce a w szczegulnosci chciałbymm zobaczyc jakie macie pomysły na jawe 350 TS PS: ten link ze zdjeciami to nie działa albo ja moze jakis inny jestem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamuh Opublikowano 26 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2005 witam......ja mam od roku jawe 350 ts 1989r piekna sprawa tylko trzeba o nia dbac....moze ma ktos wal korbowy do jawy 350 ts???? bo chyba za malo o nia dbałem....albo moze sam prawy stozek ktory mam nieziemsko pobity... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harnaś Opublikowano 26 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2005 Moj znajomy miał Ts - ke z tuningowanym silnikiem wyciągnął 68 KM !!Tłoki miał puszczone razem, do tego przerabiane kanały dolotowe i wydechowe, 2 podciśnieniowe gażniki od CZ krosowej i do tego na każdym garze rezonans. Jawa podnosiła się na koło z gazu na trujce.Sprzęgło wytrzymywało ok 2 dni, a łańcuch troszke dłużej.Moc 68 KM była sprawdzana 2 krotnie na hamowni, bo nikt mu nie chciał wierzyć, że tyle można wycisnąć z jawy. :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi