Skocz do zawartości

Piękna Jawa TS 350

Matin
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

fakt, jedyna jawa 350 ts, która mi się podoba, koleś musi mieć świetne wyczucie, podziwiam go zato jak zrobił maszyne, no ale niestety z tego co pamiętam sprzedał za około 3 tys, jesli mnie pamiec nie myli, gdybym mial wtedy tyle to bym brał.

Witam!!

Mi w zeszłym roku udało się kupić piękną klasykę :D ..... w całości jest to oryginał (lakier, części itd....) .... Do poprwaki jednak będzie zapłon (elektroniczny >> "Dzik" i hamulce ) ..... bo zamirzam na niej troszkę więcej pojeździć więc dobrze by było sie "zatrzymac" gdy trzeba :D

A co do tej JAWY z tytułu to dziwne... ja dałem za swoją blisko 2 tysiaki a on sprzedał ja za 3500 ????? NIe rozumiem TAKICH DZIAŁAŃ !!!

P.S. Chciałem wrzucic kilka fotek ale NIE POTRAFIE ....... jakieś dziwne to forum :clap: .... podpowiedzcie jak to wrzucę :D

A co do tej JAWY z tytułu to dziwne... ja dałem za swoją blisko 2 tysiaki a on sprzedał ja za 3500 ????? NIe rozumiem TAKICH DZIAŁAŃ !!!  

Z tego co wiem to nie chodzilo o kase tylko sprawy osobiste.

Witam!!

Hmmm..... no stało się jak się stało ...... tyle tylko że szkoda takiej pracy i dużej jak by nie było kasy ..... miejmy nadzieje ze nowy własciciel zadba o "sprzęcik" ..

Kombinuję z ta galerią na wszystkie strony i szkoda że takie małe pliki musza tam być wrzucane :D ........ No ale jakoś dałem radę :clap: ........

(galeria osobista)

Wejdz sobie na www.bikepics.com i zaluz konto.

Mozesz tam umieszczac dowolna ilosc zdjec swojego motocykla i nei jestes ograniczony rozmiarem.

Jak juz powkladasz tam pliki to bedzie to wygladac mniej wiecej tak

http://www.bikepics.com/members/m16/

Witam!!

Ja też całkiem "młodziutki" na tym forum ......... ale witam również kolegę ;)

A wracając do topicu ..... A jaki miała "przeróbek" .... albo gdzie mozna o takich modyfikacjach poczytać ???? Spalanie jest tu NIE istotne więc ja chętnie potestuje wszyelkie PRZEMYŚLANE poprawki :D ......... Oryginałek zostanie jaki jest ale w drugiej ( heheh ....... nowy nabytek za 250 ZETA :D ) ...... Będzie SOPRO modyfikacji ... jeżeli oczywiście da się je zrobić w rozsądnych pieniadzach i w ogóle mają sens .....

Nie zalezy mi na jakichś cudach bo raczej w nie niewierze i kazdy KM jest ekwiwalentem grubych złotówek ....... a i trwałość silnika jest ważna ... ale jesli mozna coś zadziałać TO JA CHĘTNIE :P ...... Jak macie jakieś linki lub materiały to BRADZO proszę o info :P....

Zapłon to kwsetia, 250 zł ...... drugi gaźnik to powiedzmy 20-50 zł wiec nie jest to takie DROGIE :D ....... Diody zamiast niektórych żarówek, małe przerobienie ramy żeby silnik "wisiał" na lepszych poduszkach, mała modyfikacja dolotu do gaźników ...... to nie sa rzeczy drogie ale pracochłonne ..... Ktoś mógłby powiedzieć : "weś se chłopie kup KAWE nie JAWE i daj se spokój z przeróbkami" .... ale tu NIE chodzi o jazdę na tylnim kole ;) .... tu chodzi o WIEDZĘ, UMIEJETNOŚCI i STYSFAKCJĘ a poniekąd spsób na nudę :P .........