c00rat Opublikowano 1 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2022 Hej. Chodzi o motor Yamaha Virago XV 250. Mianowicie mam problem z częścią, która powinna trzymać się na końcu lewego gripa ale luźno przechodzi przez gwint. Drugi problem to kanapa, która przypadkowo została odrapana. Czy w tej sytuacji są dostępne jakieś lżejsze środki niż wymiana lub szycie całej kanapy? Dodam, że zarysy są niewielkie ale widoczne oraz na siedzeniu jest jedna mała dziura. https://photos.app.goo.gl/SoLvVUuUuAvDDXzJA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 1 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2022 W wypadku odwaznika kierownicy nie ma tam gwintu a rozpierak, ktory zostal zgubiony, trzeba kupic jakies podobne, ale pare. Jedyna opcja naprawy kanapy jest wymiana na inna uzywana w lepszym stanie, nowa, albo obszywana na nowo bedzie drozsza. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c00rat Opublikowano 5 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2022 @Adam M. Czym mam się kierować przy kupnie odważników. Widzę, że jest ich masa ale nie wiem, które będą pasować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 5 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2022 Kazde beda pasowac, bo srednica rury kierownicy jest standartowa 22 mm. Kupuj jak najciezsze zeby troche pomogly w redukcji drgan na kierownicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi