To_masz Opublikowano 19 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2022 Czołem, w przyszły czwartek jadę w okolice Zakopca, w piątek chcę pojeździć po Tatrach a w sobotę przejechać w Bieszczady (Smerek). Polecicie jakieś ciekawe trasy po Tatrach i którędy potem warto się przebijać w Bieszczady? Polską czy słowacką stroną? Nie chodzi mi aby jak najszybciej przejechać tylko żeby trasa była ciekawa, a im bardziej kręta tym lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 19 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2022 bry, tatry zdecydowanie słowacką stroną kółeczko, na mapie sobie wyznaczysz - nie braknie ani zakrętów, ani widoków. chyba ciekawiej bukowina - chochołów, choć można i od niedzicy (tyle, że to robi kilometry, a poza tym już pieniny) w bieszczady też chyba próbowałbym tamtą stroną, bo po naszej chyba tylko trasa na sącz - jasło - sanok, a ona taka średnia zawsze dla mnie była, mało górska i raczej przelotowa dawno temu miałem na motogenie kilka opisanych tras wycieczkowych w tamtej okolicy, ale najpierw przy zmianach na portalu ukradli moje autorstwo, a potem w ogóle zniknęły... trochę szkoda. jakbyś chciał, to mogę próbować coś na dysku jeszcze znaleźć, stare pliki; tylko to może być wymagające (i niekoniecznie się udać) jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
To_masz Opublikowano 19 Maja 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2022 Dzięki za info Jeszua, nie trudź się z szukaniem po dysku, skupię się na tym co zasugerowałeś. Będę miał dwa-trzy dni czasu więc spokojnie się pokręcę i zajrzę do sąsiadów na południe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi