Gosialis Posted May 10 Share Posted May 10 Witam, czy jest możliwość wynajmu kilku motocyklistów (3-4) na ślub mojego syna, który odbędzie się w dniu 28 maja br w Aleksandrowie Wielkim, okolice Ostrowiec Świętokrzyski.Chodzi mi o " zrobienie hałasu" przy kosciele i poprowadzenie pary młodej na salę weselną w Kałkowie. Bardzo proszę o kontakt mailowy. Małgorzata. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beniamin Posted Wednesday at 05:48 PM Share Posted Wednesday at 05:48 PM Radiowozy policyjne robią lepsze wrażenie, albo chociaż straż pożarna. Może do nich się zgłoś. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gosialis Posted Thursday at 09:36 PM Author Share Posted Thursday at 09:36 PM Napewno masz rację, ale zależy mi bardzo na motorach, wiem, że byłaby to dla pary młodej wielka niespodzianka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konrad1f Posted Thursday at 09:42 PM Share Posted Thursday at 09:42 PM (edited) jaka stawka? mnie taka "robota" brzydzi ale gdybyś podała warunki "współpracy" to może łatwiej byłoby kogoś znaleźć. i jakie motocykle? aby Ci się nie zgłosili gimnazjaliści na chińskich skuterach Edited Thursday at 09:49 PM by konrad1f Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts