Zdzichu56 Opublikowano 4 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 Witam wszystkich forumkwiczów. Mam pytanie czy ktoś z was ma na sprzedasz sprawdzony , penwy motocykl chopper. Ojciec szuka jakies 2 kólka i może ktoś z was ma do sprzedania cos ciekawego. Pojemność minimum 600 Rozglądał się za drag starem, intruderem, vilcan i shadow. Jakies propozycje. Dzięki z góry Mateusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 4 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 Intruder 1400 w stanie b. dobrym. Kolega będzie sprzedawał. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdzichu56 Opublikowano 5 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2022 Mozesz przeslac jakies foty ? Chcialem zeby ojciec kupic i mial problem z glowy dlatego pomyslalem , ze ktos. Na formum moze jest chetny i ma cos zadbanego. Moj nr tel 693004996 . mozesz przeslac zdjecia na whatsapie albo na maila [email protected] No i jaki rok i cena DIeki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 5 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2022 Przekaże koledze ale od razu mówię, tani nie będzie. Jest to mega doinwestowany sprzęt. Silnik miał awarię pękniętej prowadnicy zaworu (zaczął lekko dymić i pobierać olej) wiec został rozebrany i naprawiony i najlepszego speca w Polsce (Wiesiek z Mińska Maz.) od Intruderów. Przy okazji wymieniono tłoki, pierscienie i kupę innych gratów, wszystko ori Suzuki. Kosztowało to naprawdę dużo. Motocykl jest śliczny i pracuje jak zegarek. Wcześniej był mój, osobiście przywiozłem go z DE. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdzichu56 Opublikowano 5 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2022 Oki to daj znac rocznik i cene . czy to 5. 10. Czy 30 tysi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi