odan Opublikowano 12 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2004 WitamMam dosc dziwny problem...musialem wymienic kierunki z jednej strony moto (dzis rano postawilem moto...stopka zaryla sie w zwirku i moto sie glebnelo na bok:/)..no i wymienilem na nowe..z przodu zamocowalem po obu stronach zupelnie inne kierunki (zarówki ten sam typ) z tylu w uszkodzonym wymienilem tylko oslonke, no i byloby oki tyle ze jak wlaczam kierunek po lewej to jest ok, a po prawej zaczynaj migac znacznie szybciej niz powinny:/...i nie wiem co jest:/...ma ktos moze jakas rade??Z gory dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 13 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2004 a po prawej zaczynaj migac znacznie szybciej niz powinnyA na 100 % dziala Ci przod i tyl ? (wiem, e troche glupie pytanie ;-) )sprobuj zamienic zarowki i zobaczyc co sie stanie (lewe z prawymi)Bo jesli nie masz awaryjnych to nie ma znaczenia czy przerywacz przerywa lewa czy prawa strone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POM Opublikowano 13 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2004 u mnie jak kontrolka migaczy świeciła się znacznie szybciej powodem było złe połączenie kabli lub spalona zarówka, jak pisał m16 sorawdź wpierw czy kierunki działają w ogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
odan Opublikowano 13 Października 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2004 Zgadza sie...cos bylo nie tak z zarowka...raz dzialala raz nie...a na koniec sie przepalila...wymienilem na nowa i wszystko jest oki, dzieki za rady:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi