EVO 1979 Opublikowano 27 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2021 (edytowane) Mam problem z niedziałający radiem i chciałem prosić o pomoc w namierzeniu bezpiecznika od zasilania radiem. Motocykl jest z 89 roku może ktoś coś to przerabia. Edytowane 27 Listopada 2021 przez EVO 1979 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 27 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2021 Fis u siebie przerabiał radio na nowszy model, tylko on ma też nowszą instalację. Musisz czekać na jego odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EVO 1979 Opublikowano 28 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2021 Może akurat coś podpowie bo nie chce rozkręcić pół motocykla. A wiec czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FIS Opublikowano 28 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2021 Kurde, Elę 1989 ostatni raz robiłem jakieś 10 lat temu. Ale z tego co wiem to od 1989 do 1991 było podobnie. Cytuj "Radość z jazdy zaczyna się tam, gdzie kończy się ekonomia.'' Autoryzowany dealer S&S Cycle https://harley-parts.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EVO 1979 Opublikowano 4 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2021 Dzięki za fiszke tylko napisz w którym miejscu szukać skrzynki z bezpiecznikami bo tego nie mogę znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi