krajos3 Opublikowano 27 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2021 Witam Mam pytanie odnośnie dysz gaźnikowych wolnych obrotów. Czy stosując dysze główna w miejsce dyszy wolnych obrotów o tym samym rozmiarze tj. np 045, będzie różnica w pracy silnika. Ostatnio zauważyłem ze w moim gaźniku jest dysza główna o rozmiarze 045 w miejscu dyszy wolnych obrotów. Z serwisowi motocykla ze dysza wolnych obrotów może być 035,040 i 045. Już zamówiłem dysze wolnych obrotów ale jestem ciekaw czy cos się zmieni. Kos miał taki przypadek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 31 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2021 jeśli ma identyczny kształt i gwint to nic nie zmieni , ale coś mało prawdopodobne mi się wydaje żeby jakikolwiek gaźnik miał identyk rozmiar dyszy wolnych i głównej........ Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi