robak Opublikowano 12 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2004 mam dt125 z 97r ale zastanawiam sie nad zmianą na cos większego bo dt ma jedną wade - jest za słaba(zblokowana) , mam zamiar ja odblokowac ale nie wiem jak bardzo sie wtedy zmieni i czy mimo tego na przyszły sezon nie bede chcial czegos mocniejszego. z drugiej strony dt ma duzego plusa za niską wage a to sie przydaje w błocie , piachu i na stromych góreczkach :D bo to jest mój zywioł ale po miescie tez lubie polatac. :banghead: co na ten temat myslicie, jak sie bedzie czuc dr 350 albo moze nawet xt600 w takim terenie? aha na sprzęt bede mial ok 6 tys :) Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroboj Opublikowano 12 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2004 Ja na twoim miejscu najpierw odblokował bym DT i zobaczył jaki efekt ale z tego co słyszałem jest dużoo lepiej. XT600 jest Cięzka a DR350waży chyba 118KG czy coś takiego a więc jest lekka, A poza tym to DR350 to 4t a więc większa żywotność silnika !! Pomyśl jeszcze nad WR250 ale chyba masz za mało kasy !! Ja bym się wachał albo DT albo DR :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 12 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2004 DR350waży chyba 118KGWaży ponad 130kghayabusa19 Odblokowana Dt ma praktycznie 2 razy wiecej mocy więc róznice odczujesz napewno dużą. Co Do DR 350 to ona praktycznie na wyskokich chodzi jak odblokowana DT ale ma prewage mocnieszego dołu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 12 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2004 http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=32934259 - polecamw 6000 sie zmiescisz jak stargujeszdt ma jedną wade - jest za słaba(zblokowana)cr nie jest zblokowana i ma 10km wiecej niz odblokowana dtdt ma duzego plusa za niską wage cr ma jeszcze niższą - kolo 95kgto sie przydaje w błocie , piachu i na stromych góreczkachCR pojedzie w błocie piachu i podjedzie pod baaardzo strome góreczkiale po miescie tez lubie polatackup skuterjak sie bedzie czuc dr 350 albo moze nawet xt600 w takim terenie?dr 350 są dość drogie i niezbyt mocne a xt600 to już krowa :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi