trampolajna Opublikowano 3 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2021 czy gaźnik elektroniczny to tak jak zwykły gaźnik czy tak jak elektroniczny wtrysk paliwa pod względem obsługi codziennej? trzeba robić ssanie i nagrzewać czy robi to elektronika za nas i my tylko przekręcamy kluczyk i jedziemy? Cytuj Zawsze jest trochę prawdy w każdym "żartowałem", trochę wiedzy w każdym "nie wiem", trochę emocji w każdym "nie obchodzi mnie to" i trochę bólu w każdym "u mnie wszystko w porządku". source: temysli.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizzli Opublikowano 3 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2021 3 minuty temu, trampolajna napisał: czy gaźnik elektroniczny to tak jak zwykły gaźnik czy tak jak elektroniczny wtrysk paliwa pod względem obsługi codziennej? trzeba robić ssanie i nagrzewać czy robi to elektronika za nas i my tylko przekręcamy kluczyk i jedziemy? Gaznik elektroniczny? Masz pewnie na myśli gaznik z automatycznym ssaniem. Po prostu przekręcasz kluczyk i jedziesz, tak, jak z wtryskiem. Wszystko za kierowcę robi automat, w zależności od stopnia nagrzania silnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trampolajna Opublikowano 3 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2021 1 minutę temu, grizzli napisał: Gaznik elektroniczny? Masz pewnie na myśli gaznik z automatycznym ssaniem. Po prostu przekręcasz kluczyk i jedziesz, tak, jak z wtryskiem. Wszystko za kierowcę robi automat, w zależności od stopnia nagrzania silnika. dzięx Cytuj Zawsze jest trochę prawdy w każdym "żartowałem", trochę wiedzy w każdym "nie wiem", trochę emocji w każdym "nie obchodzi mnie to" i trochę bólu w każdym "u mnie wszystko w porządku". source: temysli.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi