SS_ak Opublikowano 30 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2021 Siema. Mam problem z elekryką w Husqvarna WRE 125. Kupilem ja z nie podlaczona elektryka (niby bez wiazki). Jak probowalem podlaczyc przedia lampe to nie wiem jak podlaczyc ja. W manualu czy schemacie kabli nie ma napisane jak to podpiac. Wydaje mi sie tez ze w przedniej lapie brakuje jakeis części. Wstawiam zdjecia jak to wyglada. Prosze o pomoc w rozwiazaniu problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 3 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2021 Nie bedzie napisane bo jest schemat z kolorami kabli, ktore sam musisz znalezc i sprawdzic co z czym jest podlaczone. Koncowki na lampie odpowiadaja swiatlu drogowemu i mijania ta dolna jest polaczeniem masy. Musisz znalezc jakie kolory kabli maja te laczace przelaczni swiatel z lampa i jaki kolor maja kable masy. Czwarty kabel moze byc polaczeniem oswietlenia licznika czy podlaczeniem do jakiejs kontrolki co tez znajdziesz na schemacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 4 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 Trzy wycięcia w gumie to miejsce na konektory żarówki H4 35/35 albo 50/55 i na to idzie kostka i chyba tego Ci brakuje. Taką kostkę posiadał każy pojazd z żarówkami H4 czyli Fiat, Polonez na ten przykład. W motoryzacyjnym bez problemu do kupienia. Jak Adam wspomniał schemat ale chwila z miernikiem i pstrykaniem zapłonem i przełącznikami też może rozwiać wątpliwości co do wyprowadzeń. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi