MrJohnyWoW Opublikowano 18 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2021 Witam, posiadam od kilku dni Bandita 600 i przy odkrecaniu manetki do maxa silnik traci momentami moc az wkoncu sie wkreca na obroty. Slychac rowniez przy tym charczenie z tlumika. Co to moze byc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 18 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2021 ja wiem ja wiem silnik nie domaga 🙂 ok , niech będzie dokładniej dla czepialskich - układ zasilania źle działa 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 18 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2021 Odkrecasz go do konca na luzie? Jesli tak to blad. Czy uklad zasilania czyli filtr powietrza jest oryginalny i ma oryginalne pudlo w ktorym siedzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrJohnyWoW Opublikowano 18 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2021 (edytowane) Chodzi ci o to czy krece do odciny na biegu jalowym czy o to czy jestem w stanie na jakims biegu dojsc do najwyzszych obrotow? Na pierwsze pytanie odpowiadam nie a drugie tak. Jesli chodzi o fitr to nie wiem. Edytowane 18 Września 2021 przez MrJohnyWoW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi