wueska Opublikowano 15 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2004 aja miałem podobne problemy w temacie o silniku mz 250 oczywiscie odezwał się Greedo. w moim przypadku odniusł sukces bo zakonczyłem temat i zkutecznie odstraszył mnie od posiadaczy mz były opinie o tym ze pewnie niewiem ile to 21KM, były tez opinie ze powinienem zostac przy 150 8O czasem mnie szokowaliscie. a tak nawiasem mowioc to jestesm ciekaw czego ty dokonałes bo prawdziwy motocyklista zawsze prubuje zmienic motor zeby był dobrze dobrany do jego gusu wiec co takiego zrobiłes zeby mz była lepsza!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobczok Opublikowano 15 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2004 Greedo czasami to naprawde wychodzi z ciebie drobnomieszczanstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 16 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2004 chlopcze powiem ci tak KABAT jestes tak jak ta twoja miejscowosc.dobrze trafiles z miejscem urodzenia :lol: jesli chodzi o szkole to LO capie.a wracajac "lotnego umyslu" to chyba on tobie ulecial razem z tym zdjeciem po pijaku buahahapowiem ci ze jest takie przyslowie "jak cie widza tak cie pisza" moze znasz ??ale coz przyslowia sa madroscia wiec zapewne nie znasz ani jednego :lol: trzeba byc totalnym niedorobem aby publikowac takie zdjecie na forum.no coz nie wyszlo ci to zdjecie JAK ZYCIE ZAPEWNE !! HEHEHE PS. chcesz wiedziec co powiedzial doktor przy twoich narodzinach : ojciec sie pyta "panie doktorze chlopiec czy dziewczynka ??" a doktor na to "PORASZKA" O moj Boze... ty jestes tragiczny... na szczescie wyrosłem juz pyskowek na takim jak twoj dennym poziomie' date=' pozatym (a co tam pojade sobie) pier[b'][/b]dolony kretynie nie urodzilem sie na kabatach a to jest tylko dzielnica Warszawy. Co do tej nazwy, ja niestety nie wiem co ona znaczy bo nie siedze w tych wiejskich klimatach co ty. Nikomu pozatym nie przeszkadzal ten awatar, zrobiony dla zartu, poza oczywiscie toba wiejski pajacu. Pozatym pisze sie porażka a nie poraszka analfabeto w kakao pieprzony przez starego. Chcialbym cie w sumie spotkac. Zreszta czasem sam sie dziwie ze daje sie prowokowac takim wiejskim chłopakom jak ty... ok ja juz napisalem swoje, wiecej nie mam zamiaru ci odpisywac Co dokonalem wueska? Przedewszystkim to dbam o niego, nie szukajac dziury w całym, zalezy mi zeby dzialal tak jak to zostalo przewidziane, a jedyne usprawnienie jakie mam to nieorginalny stelaż i ledy stopu z tyłu. Mam zamiar oddac czesci do lakiernika zeby wygladala ladniej, zrobic remont silnika i jezdzic a nie robic ze starego demoluda jakiegos pseudosciga. Co innego MZ Vipera czy byla MlodegoVFR a co innego wynalazek belzebuba (nick chyba nie przypadkowy) Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 16 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2004 wiec zrub mi przysługe i kiedy pojawia sie tematy o "szukaniu dziury w całym" to sie nie wypowoiadaj to nie bedziesz sie denerwował bo przecież nam sie nie da przetłumaczyc ze robimy zle :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 16 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2004 wiec zrub mi przysługe i kiedy pojawia sie tematy o "szukaniu dziury w całym" to sie nie wypowoiadaj to nie bedziesz sie denerwował bo przecież nam sie nie da przetłumaczyc ze robimy zle :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
belzebub Opublikowano 16 Października 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2004 greedo od mojego nicku to ty sie od... popatrz na swoj - GREEDO , wiesz co oznacza GREED po angielsku ?? jak nie to sprawdz sobie bo sadze ze to O na koncu to tak dla picu.Koniec gadki !!nie dodalem tego tematu aby klucic sie z jakims odmiencem na forum , ktoremu nic nie pasuje.zreszta zrobie to co mam zrobic w motorze a ty sobie ladnie odmaluj i ciesz miche ze jezdzisz POSPOLITĄ MZ ktorych wiele na naszych drogach !!Motocykl dla wielu z nas (ZAPALENCOW MOTOCYKLOWYCH) jest PASJĄ a nie jak dla ciebie widze pospolitym srodkiem transportu !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 16 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2004 greedo od mojego nicku to ty sie od... popatrz na swoj - GREEDO ' date=' wiesz co oznacza GREED po angielsku ?? jak nie to sprawdz sobie bo sadze ze to O na koncu to tak dla picu.Koniec gadki !!nie dodalem tego tematu aby klucic sie z jakims odmiencem na forum , ktoremu nic nie pasuje.zreszta zrobie to co mam zrobic w motorze a ty sobie ladnie odmaluj i ciesz miche ze jezdzisz POSPOLITĄ MZ ktorych wiele na naszych drogach !!Motocykl dla wielu z nas (ZAPALENCOW MOTOCYKLOWYCH) jest PASJĄ a nie jak dla ciebie widze pospolitym srodkiem transportu !![/quote'] Ty mi tu o pasji nie pierdol bo wiem co to jest prawdziwa pasja (wyszpachluj sobie pozatym ten nieszczesny bak). Co do nicka, to jest nick z SW, co znaczy słowo po angilesku to dobrze wiem (nie wiem, masz moze certyfikat chociaz?). I bede pajacu cieszył miche a nie spalał sie ze wstydu jezdzac wiejskim tuningiem jak ty. Pozatym nie wiem jak ty, ale ja mam motocykl a nie motor wiejski chłopaku Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata123 Opublikowano 16 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2004 Greedo - to fajny pomysł :mrgreen: belzebub Nie wiem czy chodzi Ci ocos takiego... ale ja bym to widział tak... www.salata123.uzo.pl/mz-250.JPG sorry że tak nie równo itp itd ale nie chciało mi się temu poświęcić więcej niż 5 min :buttrock: pozdro :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość joserodo Opublikowano 16 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2004 www.salata123.uzo.pl/mz-250.JPG Staaaryy, powinni Cie zatrudnić w ItalDesign :buttrock: To dopiero WT :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata123 Opublikowano 16 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2004 Opss bym zapomniał :buttrock: proponuje nazwe dla motocykla: MZ ETZ HayaMuZa 1550+ Turbo Nitro Quatro :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 16 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2004 Greedo - to fajny pomysł :mrgreen: belzebub Nie wiem czy chodzi Ci ocos takiego... ale ja bym to widział tak... www.salata123.uzo.pl/mz-250.JPG sorry że tak nie równo itp itd ale nie chciało mi się temu poświęcić więcej niż 5 min :buttrock: pozdro :buttrock: Tego jego "sprzeta" nawet pies nie chcialby oszczac. Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
belzebub Opublikowano 16 Października 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2004 salata123 calkiem niezle. narazie interesuje mnie sam zadupek a o owiewkach na silnik nie myslalem bo w MZ chyba byla by to przesada i sadze ze przekroczylo by to granice smaku :mrgreen: oczywiscie bez obrazy. a takie male pytanko ... mam nadzieje ze zbieżnosc miejsca zamieszkania i nicku (greed i salata kojarzy mi sie z jednym :buttrock: -kasa ) jest przypadkowa. POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata123 Opublikowano 16 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2004 Mi się wydaje że już teraz przesadziłeś, co Ci szkodził orginalny bak i siedzenie? Teraz to wygląda conajmniej śmiesznie :mrgreen: Jak chcesz miec sciga to kup plastika a nie kupujesz mz'te a potem na nią nażekasz że le wyglada i prubujesz na siłe zrobić z malucha porsche :buttrock: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 16 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2004 salata123 calkiem niezle. narazie interesuje mnie sam zadupek a o owiewkach na silnik nie myslalem bo w MZ chyba byla by to przesada i sadze ze przekroczylo by to granice smaku :mrgreen: oczywiscie bez obrazy. a takie male pytanko ... mam nadzieje ze zbieżnosc miejsca zamieszkania i nicku (greed i salata kojarzy mi sie z jednym :buttrock: -kasa ) jest przypadkowa. POZDRAWIAMNie nie jest przypadkowa, on mieszka niedaleko mnie. Pozatym to ty cholera kumaty jestes, jak nie zauwazyles ze on przerobil to zdjecie dla jaj Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
belzebub Opublikowano 16 Października 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2004 SPROSTOWANIE !!ja nie robie z MZ sciga bo gdybym chcial to zrobic to bym sobie kupil za grosze na allegro wszystkie plastiki i bym pozakladal na MZ ale tutaj nie o to chodzi.A co do sciga to nie podobaja mi sie scigi ! co to za motocykl w ktorym nie widac SERCA (silnika) ??Ja modernizuje sobie moto dla wlasnej satysfakcji. A i jeszcze jedno.Wg was Panowie z Warszawy to jak powstala wiekszosc dzisiejszych motocykli ??sa to po prostu udoskonalane z roku na rok konstrukcje !!dla przykladu SUZUKI GSX !! ten motocykl isnieje od 1985 roku i gdyby stylisci z suzuki sluchali takich geniuszy jak WY to motocykl odpadl by juz w ciagu kilku lat z rynku gdyz przestalby sie podobac !! wiec nie udzielajcie mi moralitetów na temat mojego pomyslu i zmian w stylistyce motocykla. dla przykladu - moze mi powiecie ze ta MZ jest zrobiona bez smaku co ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi