To_masz Opublikowano 29 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2021 Jak w temacie, od niedawna jak moto stoi cały dzień pod pracą i jest gorąco jak ostatnio to klamki sprzęgła i hamulca przedniego są twarde i dociska się je z dużym oporem. Dopiero po 2-3 krotnym wciśnięciu wszystko wraca do normy. Gdy nie jest tak gorąco lub moto wyprowadzam rano z garażu nie ma tego zjawiska. Sprzęt z 2011 roku. Płyny wymieniałem w zimie. Przerabiał ktoś coś podobnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizzli Opublikowano 29 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2021 (edytowane) Jedyne, co mi przychodzi do głowy, to wzrost ciśnienia w układach spowodowany temperaturą. W moich bandziorach tego nie zaobserwowałem. Ogólnie zjawisko zadziwiające. Ja bym się tym za bardzo nie przejmował. Edytowane 29 Lipca 2021 przez grizzli literówka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi