jasg Opublikowano 12 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2021 Dzień dobry, od miesiąca szukam czaszy do Yamahy TZR 125. OLX, OTOTMOTO i inne portale ogłoszeniowe przeglądam prawie codziennie. Prosiłbym o radę, może ktoś wie gdzie mógłbym ją zdobyć, może jakiś zamiennik. Już nawet myślałem o zleceniu tego komuś, żeby wydrukował na drukarce 3d, ale projektu brak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasg Opublikowano 12 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2021 Dzień dobry, od miesiąca szukam czaszy do Yamahy TZR 125. OLX, OTOTMOTO i inne portale ogłoszeniowe przeglądam prawie codziennie. Prosiłbym o radę, może ktoś wie gdzie mógłbym ją zdobyć, może jakiś zamiennik. Już nawet myślałem o zleceniu tego komuś, żeby wydrukował na drukarce 3d, ale projektu brak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasg Opublikowano 12 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2021 Dzień dobry, od miesiąca szukam czaszy do Yamahy TZR 125. OLX, OTOTMOTO i inne portale ogłoszeniowe przeglądam prawie codziennie. Jeżeli ktoś takową posiada na sprzedaż to proszę o kontakt, z chęcią odkupie. Pozdrawiam, Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 12 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2021 nie śmieć jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 12 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2021 jeśli nie ma na portalach ogłoszeniowych to raczej mało kto Cię nakieruje 🙂 Poszukaj na e-bay A po co chcesz kupić ?? Tzn nie masz wcale czy masz połamaną ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasg Opublikowano 19 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2021 (edytowane) Przepraszam, że dopiero odpowiadam, znalazłem na e-bay za 70 funtów i to nie w najlepszym stanie, zastanawiam się czy wziąć. Moja czasza jest połamana, brakuje kawałka. Została uszkodzona gdzieś u teścia jak zimował tam motocykl. No i niestety kawałek się nie znalazł żeby zakleić. Nie mam pojęcia co robić, pół sezonu przez to mi już uciekło. Edytowane 19 Lipca 2021 przez jasg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 19 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2021 Nie wiem jakiego kawałka brakuje . Jeśli nie za wielkiego i nie jakoś fantazyjnie wygiętego to dobry "plastikarz" zrobi ci to bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasg Opublikowano 29 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2021 Podjąłem decyzję, że zrobię to zestawem z żywicą i włóknem szklanym. A jak znajdę jakąś okazję to kupię. Dzięki za pomoc. Miłego dnia i dobrej pogody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 29 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2021 no powiem ci że jeśliw takim tempie będziesz się za to zabierał to wyjedziesz na wiosnę ......2023 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi