madafuckk Opublikowano 12 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zastanawiam się nad kupnem dwóch motocykli kawy zxr 750 92-93ra hondą cbr 600 f 94-96r.Chciałbym którymś z nich trochę poświrować po mieście :D ale nie wiem co jest lepsze ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrzysiekCh Opublikowano 10 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2003 Kolego! Jezeli chcesz poswirowac motocyklem po miescie to daj posta na forum zakladow pogrzebowych- ktora trumne mam sobie kupic: sosna czy dąb? Bez obrazy jezeli pytasz sie o wyzej wymienione modele i to widze ze nie masz ani troche wiedzy na temat bike'ow.Sa to sposrod wielu najbardziej znane motocykle i jezeli juz mialbym Ci doradzic co kupic to kup sobie najpierw jakas 400-tke (lecz i na takim mozna sie zabic i przy okazji innych), bo ja Ci nie bede sugerowal co kupic i tym samym dobijal gwozdzia do trumny. Sorry za te slowa, ale tacy ludzie mnie doslownie lecza, ktorzy pisza ze chca poswirowac po miescie, itp. A co Wy koledzy myslicie o tym? PozdrawiamKrzysiekCBR600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 10 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2003 KrzysiekCh, nie wiadomo, czy jest to pierwszy moto madafuckk, czy któryś z kolei. Jak pierwszy, to się z Tobą zgadzam całkowicie, jak kolejny, to polecam Hondę, bo Kawasaki jest uznawane za najsłabszy (to znaczy najbardziej awaryjny) moto z japonczyków. POlecam Hondę, bo sa to podobno (a w przypadku samochodów, z którymi mam na codzien do czyninia to na pewno) najlepsze sprzęty. Pozdrawiam, Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrzysiekCh Opublikowano 10 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2003 Pawel zgadzam sie z Toba! Nienadarmo mowi sie o Kawie, ze sa to grzechotniki, ze wsglesu na awaryjnosc silnikow (stuki w silniku).Nie mowie, ze kazda Kawa jest zla, ale z duzą liczbą spotkalem sie, gdzie co chwile cos sie pierniczylo ze sprzetem. Pozdrawiam.KrzysiekCBR600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razorbl Opublikowano 7 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2003 Hey!Krzysiek dosiadasz CBR600 ??? Jeśli tak to czy mógłbys mi napisać cos o niej .... jaki rocznik, własności jezdne, osiągi, spalanie.... itd.... będę wdzięczny za każde info.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 14 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2003 Sam jestem posiadaczem zxr750 mam oniej pochlebne opinie cbr 600 jest również rewelacyjnym sprzetem niesłyszałem o niej nic złego kumpel jeździł i mówi że rewela.A pozaty porównywanie zxr750 z cbr600 czyba jest niewłaściwezxr750 -przedewszystkim sport aż zabardzocbr600 -bardzo uniwersalna sport i turystyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi