karo9522 Opublikowano 5 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 Witam , nie wiem czy robię coś złe ale te śruby którymi przykręcania do goleni to przechodzą na druga stronę i ocierają o tarcze , czy coś robię źle ? https://naforum.zapodaj.net/b5eab9c33d59.jpg.html Co jest nie tak , śruby obciąć czy co ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 5 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 1 godzinę temu, jonaszko napisał: Te śruby to oryginalne? Jeżeli tak, to pewnie lagi krzywe. E no aż tak to chyba lagi się nie skrzywi? Tam powinna być śruba M10x57, zmierz tę co wkręcasz. Ale na moje oko to tam wkręciłeś jakąś M10x70. Podejrzalem w swoich sprzętach i w żadnym z nich śruba po wkręceniu nie wystaje ani milimetra poza gwint. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karo9522 Opublikowano 5 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 https://naforum.zapodaj.net/2b32600248a9.jpg.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 5 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 (edytowane) A nie wydaje ci się ze zacisk powinien być przykręcany od zewnątrz lagi a nie od wewnątrz 😉 klocki pasują ci na tarcze czy trą tłoczkami ?? 😉 Bo na zdjęciu tak widać jak byś trochę dziwnie to zmontował 😉 Edytowane 5 Czerwca 2021 przez kiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karo9522 Opublikowano 6 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2021 Na zacisku jest gwint to chyba raczej zacisk idzie od wewnętrznej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 6 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2021 A w ladze nie ma gwintu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karo9522 Opublikowano 6 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2021 Dziękuje wam Panowie za tak liczną pomoc , udało się rozwiązać zagadkę , jak ściągałem przednie lagi do zmiany panewek oraz uszczelniaczy , pomyliłem śruby i te które trzymają lagę ( dola półka i ta są te dłuższe śruby ) a ja wziąłem te z zacisków bo wyglądały tak samo , 😅 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi