OnePunch Opublikowano 4 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2021 Witam drogich forumowiczów i motocyklistów. Założyłem konto, bo stanąłem przed ciężkim wyborem. Mianowicie szukam motocykla na A2 do 95KM, i raczej wolałbym, żeby to było coś powyżej 50-60koni do zablokowania i potem odblokowania na przyszłość. Rozważam nakedy, ale wolałbym jakiegoś wygodnego sporta do 20 tyś. Jestem dosyć wysoki bo 188-190 i ważę 95kg. Na Yamasze mt-07 i gladiusie, na których jeździłem podczas nauki jazdy czułem się w porządku. Taki motocykl marzeń to honda cbr650F, ewentualnie R. (Różnią się głównie wyglądem. Silnik ten sam, a przynajmniej ta samą moc. ) ale niestety ciężko z dostępnością, a ceny często też w okolicach 25tyś. Kompletnie nie wiem, co innego bym mógł wybrać. Jest też ninja650 bodajże, ale to podobno mały motocykl. Nie chciałbym siedzieć jak na zabawce. I nie chciałbym, żeby było niewygodnie. Myślałem nad tą yamaszką mt-07. Macie jakieś pomysły i możecie dać znać o podobnych motocyklach do tych co piszę? Mam wrażenie, że nie mam zbyt duzego wyboru. A wręcz nie mam go wcale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 5 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2021 Duke 690 najlepiej R. Lekki, zwinny, nietuzinkowy. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi