Raven995 Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Witam wszystkich jak w temacie chodzi o Madzie z 84-go. Przeszukałem internety i nigdzie nie znalazłem info na temat tylnych amorków. Zachciało mi się przeróbek i zmieniam troszkie jej wygląd na niższy bardziej chopper/bobber i może ktoś z drogich kolegów będzie wiedział czy są jakieś sprężyny progresywne na tył albo mniejsze amorki aczkolwiek z podobnym ugięciem co by się tył obniżył a dalej można by bezpiecznie i wygodnie śmigać. Pozdrowionka Honda Vf750 RC09 84r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Nie sadze a jesli tak to ceny beda zabojcze, bo sprezyny trzeba bedzie robic na zamowienie. Za stary motocykl zeby sie ktos w to bawil i mial gotowe na polce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven995 Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2021 No nic może coś jeszcze pokminie albo popytam jak to cenowo będzie wyglądać ale dzięki za podpowiedź ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 14 godzin temu, Raven995 napisał: No nic może coś jeszcze pokminie albo popytam jak to cenowo będzie wyglądać ale dzięki za podpowiedź ^^ Poszukaj na ebay.de , u NIemca czasem można znaleźć ciekawe rzeczy. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven995 Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 OOo o tym nie pomyślałem dziękuję ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi