Scrappy2606 Opublikowano 18 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 cześć mam kawasaki kxf 450 2012 na wtrysku miałem ostatnio wywrotkę na prawy bok po wstaniu nie chciał mi odaplić wstawiłem go do garażu kopie na drugi dzień i to samo nie odpala niewiem jest to możliwe żeby go zalało na wtrysku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 18 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 To nie musi byc zalanie, sprawdziles czy ma iskre a swieca jest mokra? Juz to powinno pokazac gdzie szukac problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scrappy2606 Opublikowano 18 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 Na Weekend będę sprawdzał bo narazie czasu nie mam na to tak chciałem spytać z ciekawości jak cos to będę pisał jeszcze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scrappy2606 Opublikowano 23 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2021 Nowa świeca i nie odpala nadal hhm może rozrząd przeskoczył mu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek0511 Opublikowano 23 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2021 Pospraqdzaj najpierw bardziej podstawowe rzeczy, czy jest iskra, a może paliwo nie dochodzi, rozrząd jest bliżej końca tej listy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scrappy2606 Opublikowano 23 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2021 Sprawdzałem paliwo dochodzi iskra jest mokra świeca czasami jak kopie to jak wyłączę ssanie to jakby cos chciał złapać nieraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi