Wyatt Opublikowano 6 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2004 Wczoraj na stronę wrzuciłem zdjęcia z muzeum w Husqvarnie. Byłem tam w sierpniu i popstrykałem co ciekawsze modele. Można zobaczyć je pod adresem:http://www.easyriders.pl/husqvarna.htm Poza tym na stronie stopniowo pojawia się relacja z całego wyjazdu (Szwecja 2004).PozdrawiamRafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 7 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2004 Bardzo ciekawe zdjęcia Panie Rafale :)Fajnie że je zapodałeś :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 7 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2004 zdjęcia super, w końcu Husqvarna to najlepsza i najładniejsza dziewczyna !!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi