fido28 Opublikowano 25 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 Posiadam GL1100 Interstate. Chciał bym zdemontować tą masywną owiewkę i tutaj zonk, bo brak chorągiewek uniemożliwia montaż reflektora. Przekopałem internet i nigdzie nie wiedziałem jakiegoś manulala jak przeprowadzić taką operację. Skąd wziąć chorągiewki albo od czego zaadoptować...? Nawet typowego forum (chyba) goldwing nie ma. Gdzie przełożyć moduł(nie wiem do czego to ustrojstwo jest gdyż motocykl mam od niedawana) znajdujący się pod lampą ?Pomoze ktoś? Cytuj " Właściwością człowieka jest błądzić, głupiego - w błędzie trwać." - CYCERON - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 26 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 (edytowane) z aliexspres 😛 albo z nakeda o tej samej średnicy rur nośnych przedniego zawieszenia. zweryfikować to łatwo można w katalogach po rozmiarach uszczelniaczy poza tym gl1100 był oferowany również w wersji naked - szukaj ori mocowań 😛 możesz również zainstalować reflektor jak w niektórych cruiserach/chopperach - np. do dolnej półki poszukaj sobie jakiegoś service manuala - zapewne tam również znajdziesz gdzie w wersji naked upakowano moduł Edytowane 26 Stycznia 2021 przez konrad1f Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi