Gość Anonymous Opublikowano 6 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2004 no i stałozłamałam kolejne zasady...wczoraj do 23-ciej pomykałam enduro....po ciemku i stanowczo za szybko....fajnie po kaskiem wiało....i muszę się przyznać - podobało mi się.......... :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kristi_tdr125 Opublikowano 6 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2004 To raczej powinien być twój najszczęśliwszy dzień :D :) jazda na enduro to piękna sprawa. Sam od niedawna doświadczam tej wielkiej przyjemności, ale w przeciwieństwie do ciebie od zawsze wiedziałem że to właśnie mnie kręci. Trzymaj tak dalej bo idziesz dobrą drogą :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qler Opublikowano 6 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2004 Renata nam zmienia zainteresowania :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 6 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2004 jaki tam grzech....to tak jakby kierowca ciężarównki wstydził sie że czasami przeleci sie maluchem...motor to motor - każdy daje fun i cza tego fun mieć jak nawięcej! Pamiętacie jak Opisywała ile radochy dała Jej jazda na ścigu? każdy grat da sie ujeżdżać i na jaknajwiększej ilości gratów warto polatać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 6 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2004 heh i co zmienilas zdanie ?? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 6 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2004 co tam za grzech? :roll: :roll: :roll: jak sie jezdzi to jezdzi...motocykl to motocykl... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 6 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2004 powiem szczerze, że dzieki temu forumstałam się tolerancyjna i otwarta,nie jestem już tylko maniakiem HD (snobistycznym bufonem)ale chce cosiąść każdego motocykla, bo każda frajda z jazdy jest nieco innaKocham to :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qler Opublikowano 6 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2004 powiem szczerze' date=' że dzieki temu forumstałam się tolerancyjna i otwarta,nie jestem już tylko maniakiem HD (snobistycznym bufonem)ale chce cosiąść każdego motocykla, bo każda frajda z jazdy jest nieco innaKocham to :mrgreen:[/quote'] :) jak w piosence Metallici - Nothing else matters :"..open mind for a different view.." :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bern Opublikowano 6 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2004 nie jestem już tylko maniakiem HD (snobistycznym bufonem) i tu mi zaimpoiłaś. cieszę się, że się podobało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DuroSiedlce Opublikowano 6 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2004 Brawo brawo :!: :!: :!: Ale dlaczego mamy cie zabic????? :mrgreen: :mrgreen: pozdro :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibiano Opublikowano 6 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2004 :) nikt Cie nie zabije :) motocykl to sposób na życie - zapytaj wszystkich, z resztą........ Sama wiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 6 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2004 no niestety czesto jest tak że ktoś krytykuje motocykle enduro, chociaż w zyciu na takim nie jeździł, a jak już sie przejedzie to zwykle zmienia zdanie. ja od razu wiedziałem że chce jeździć w terenie no tylko nie zawsze miałem do tego odpowiedni motocykl :)to tak jakby kierowca ciężarównki wstydził sie że czasami przeleci sie maluchem... hmm rozumiem że porównujesz frędzle do ciężarówek a enduraki do maluchów? powstrzymam sie i powiem tylko że to złe porównanie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 6 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2004 To zupełnie tak jak moja żonka - dotychczas niechętna motocyklom - teraz w każdy weekend pcha się na Hondę i rozkazuje wozić po okolicy :) Pozdrawiam wszystkie plecaczki i samodzielne kierowniczki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bucyk Opublikowano 8 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2004 Motocykl to piękna rzecz!!!!!!Nigdy o niej nie zapominaj!!!!!!!!!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 9 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2004 no i stałozłamałam kolejne zasady...wczoraj do 23-ciej pomykałam enduro....po ciemku i stanowczo za szybko....fajnie po kaskiem wiało....i muszę się przyznać - podobało mi się.......... :mrgreen:nuda , zeby chociaz po blocku cie przewiozl :mrgreen: :D Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi