Wicher Opublikowano 15 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2004 No krasnalku super sprzęt :mrgreen: Ta centralna podstawka musi być pomocna przy samodzielnym serwisowaniu motocykla :mrgreen: Bardzo mi sie podoba :mrgreen: Cytuj Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 15 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2004 Nie wiem czy by dopuścili do ruchu drogowego, bo nie ma kierunkwskazów a o lusterach to już nie wspomnę :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robin Opublikowano 15 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2004 Hehe Swietna maszynaKiedys u niemiaszkow siedzialem sobie na takim i pstrykalem fotkeA wlasciciele (i moto i sklepu z bielizna przed ktorym stal) przyjaznie sie usmiechaliPewnie nie bylem pierwszym amatorem tej maszyny :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ros Opublikowano 26 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2004 No i kolejna kłutnia w świecie motocykli o tak zwane "NIC", to nie pierwszy post który czytam i da sie w nim wyczuć wrogość na tym forum... no ale zdarza sie czasem ;-)Mam nadzieje że nie doczekamy sie czasów kiedy jadąc motocyklem przestaniemy sobie nawzajem kiwać tylko z powodu różnego rodzaju sprzetu. Moja pasja to choppery - to mnie kręci ale głowe daje, że zawsze kiwne ścigowi, enduro czy quadowi jak spotkam. Wiecej fotek o ktore nie bedzie kłutni!! (Przykład: Krasnal)Pozdrawiam :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NICO DRAG Opublikowano 9 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2004 Ja też jestem młodym forumowiczem, ale to co Ros pisze to święta prawda. Klimat wśród nas Moto-braci powinien panować sielski, a tymczasem cały czas widzę, jakieś walki. Nie tędy droga Panowie ! Jeżeli nie umiemy dogadać się między sobą, to jak macie zamiar dogadać się z innymi ludźmi?! A co do Renaty, to sprawa jest prosta - pokazuje co kocha i powinniśmy to uszanować! A że czasem wrzuci posta nie tam gdzie trzeba? No i co z tego? Ludzie mają ważniejsze problemy! Proponuję hasło:MOTOCYKLIŚCI PONAD PODZIAŁAMI!!!Pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi