Piotrek. Opublikowano 3 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2020 Witam, Od 10 lipca wybieram się na Bałkany. W planie mam park Uvac , kanion Tary, Durmitor, SH20, Przełęcz Llogare, jezioro Ochrydzkie a przy powrocie park Djerdap i przełom Dunaju. Staram się unikać autostrad, jazda spokojna turystyczna. Czas wyjazdu szacuję na 12-14 dni. Spanie - kwatery, hostele, kampingi lub gdzie popadnie. ( Awaryjnie biorę namiot) W opisanych krajach już byłem i częściowo będę jechał znanymi drogami.Jadę BMW R1150GS. Jeżeli ktoś chciałby się przyłączyć to zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tirey93 Opublikowano 3 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2020 (edytowane) Czytałem że przez Czarnogórę tylko tranzyt więc chyba nie pozwiedzasz. My jedziemy w sierpniu do Chorwacji i powrót przez Serbię. O ile sytuacja się nie zmieni. Plan jest taki że kiedy będziemy już wracać to jak najszybciej sie przebić z Chorwacji do Serbii i tam trochę pozwiedzać. Edytowane 3 Lipca 2020 przez tirey93 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 3 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2020 (edytowane) Czarnogóra jest już otwarta. Od 1 lipca rezydenci UE mogą spokojnie jechać. Edytowane 3 Lipca 2020 przez cezsek Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek. Opublikowano 3 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2020 Z tego co ostatnio wyczytałem to na chwilę obecną jest problem ze Słowenią, Bośnią Rumunią i Macedonią. Mam nadzieję że w najbliższym czasie zmieni się tylko na lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel40 Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 29 Sierpnia jedziemy na 2 moto Chorwacja Czarnogóra Albania , jakby ktoś był chętny dołączyć to zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek. Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Ja w tym sezonie już po 2 wyprawach. Niestety przez sytuację na świecie kierunki były inne. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi